37+0

I morgen, eller egentlig i dag, bare om noen timer, så skal jeg begynne med igangsetting!
Herregud det føles nesten ikke virkelig! Denne hormonkarusellen av følelser av sorg, redsel og alle andre følelser skal snart bli snudd! Og ja forstår at jeg fortsatt kommer til å ha masse følelser, men trur kanskje den værste stormen går over når jeg får se regnbuen.

Det rare med igangsetting er at man kan planlegge er enn til en vanlig fødsel, så i dag har jeg gjort alt klart hjemme til «vi» skal komme hjem.
Og gjort klart til fotografen skal få lov å sove her for det kommer nok til å ta tid med igangsetting hvis jeg er umoden.

(seriøst jeg greier ikke konsentrer meg for jeg ligger i sengen nå og skriver, og samtidig så har mageboeren hikkeanfall dilux, så må le litt. For hele savngerkapet har jeg ikke nyti egentlig noe med svangerskapet å gjøre, før i dag! I dag fant jeg roen meg å virkelig kjenne på hvordan han beveger seg i magen, hikkingen etc. For ja det er nok garantert siste gang jeg er gravid så å kjenne på alle disse tingene nå ble faktisk litt magisk. En rar ro er over meg, lurer på om det er sånn folk føler det er før de skal dø? Rar tanke men ja har ikke vært som dette på to år så derfor syntes jeg det er helt rart.) oki over til det jeg skulle skrive om ;p man blir jo helt satt ut av hikkingen her.

Men ja i dag har jeg også gått igjennom fødebagen igjen og tatt ut litt mer og siden jeg vet ca størrelse så tok jeg ut de største klærne så jeg ikke trenge å ha en haug med ting jeg ikke trenger der. Og jeg har tatt mine siste gravidbilder, kan dele ett her. Men ja tok mange og skal se senere om jeg kan redigere og kanskje få tatt ett etterbilde med mageboeren om han blir med meg hjem.

 

men ja så jeg fikk til å gjøre alt på listen min i dag, og ha en ro og faktisk nå klokken to på matte ligge lys våken og være så spent at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg… Om han dør så har jeg med klær til det også, og skrevet ned hvem jeg ønsker de skal kontakte, og ja om han lever så blir jeg praktiserende mamma noe jeg ikke skjønner helt ennå hva går ut på for ja jeg var forberedt sist, og denne gangen så må jeg ærlig si at praktisk er jeg forberedt, men psykisk er jeg nok kanskje mer forberedt på at noe skjer enn at alt går bra.
Klokken er 02:06 den 31. Januar 2020 og om noen timer så kan det hende jeg blir satt i gang… vet ikke hvor virkelig dette er men ja jeg kjenner nervene som om jeg skal stå på senene foran tusen mennesker, men ja det blir bare meg og jm denne gangen, ingen andre som skal bli med på dette denne gangen.. helt rart… åhhh håper jeg uansett utfall får en fin fødsel og at alt går den veien som det er meningen det skal gå❤️

To dager igjen til igangsetting ❤️

36+5, klokken er 00:47,
og jeg føler for å skrive om sønnen min! Han jeg savner, men ja vet ikke hvorfor men jo mer jeg nærmer meg fødsel jo mer føler jeg han nær meg.
Jeg savner han så ekstremt mye i det siste og tenker på han at han er her, og vet at det ikke er han jeg føder nå, men føler alikevell veldig nær han om dagen. Jeg kjenner at ønske om å se han smile og å se han vokse opp blir vondere og vondere, jo mer fødsel nærmer seg, og jeg er ikke i noen religion, men jeg tror på det jeg føler og det som er trygt for meg.
Og jeg trur min sønn er med meg om dagen og det er han som faktisk får meg igjennom disse dagene, for ja jeg vet ikke om jeg hadde greid disse 37 ukene alene uten å tro på at han er her på en eller annen måte. Og noen dager føler jeg ikke det sånn, men de siste dagene nå føler jeg virkelig at det er savnet og kjærlighet til han som holder meg oppe. Ja jeg svinger mye og har mye tanker på alt annet, men i bakhodet mitt er savnet av Aleksander der hele tiden, og i det siste er savnet stort men også så føler jeg det er som jeg nettopp fødte han og så han, så jeg føler også at han er nærmere enn noen gang, høres kanskje rart ut.
Men ja jeg trenger han nå! Og håper han er der med meg på fødsel om to dager, og hjelper meg igjennom det og kanskje får hilst på sin lillebror om de ikke allerede har hilst på andre måter.
De sier noe vakkert som jeg liker, er at hvis du har et englebarn så velger de sine regnbuesøsken til de sørgende❤️ Så det syntes jeg er vakkert❤️ Men samtidig ekstremt trist!
Jeg finner trøst i mye av det, men fortsatt sørger og savner, det er så rart  å ha født en velskapt gutt tidligere som jeg savner så mye, og er vel derfor jeg ikke kan forestille meg hvordan dette blir.
Jeg kan bare forberede meg på alle forskjellige scenarioer. Men også vondt å få en gutt nå kjenner jeg, ønsker meg jo gutt men jeg mistet jo min så føler det er tungt å få en ny gutt når du savner den første. Men jeg prøver å gi plass til denne nye gutten❤️ Og tenke at store bror har valgt akkurat denne mageboeren til meg❤️
Vet at mageboeren vil aldri erstatte Aleksander, og at savnet og sorgen blir der, men håper det blir lettere å bære etterhvert❤️ For ja de blir jo søsken, og om mageboeren overlever så blir han lillebror.
Kanskje rart for andre, men Aleksander skulle vært 1 1/2 år ca nå og ja trur han virkelig ville blitt glad i broren sin❤️ Så føler Aleksander vokser med oss på en rar måte og det vil han vel alltid gjøre❤️
huff tårene triller og jeg kjenner at det er både godt og vondt å tenke, skrive og snakke om han, men før fødsel føler jeg at jeg har prøvd å dyttet han litt vekk fra tankene, men kjenner nå at det virkelig er feil, for jeg trenger han i tankene mine og skrive om han, han er jo mitt første barn, og jeg skal føde igjen så blir vel naturlig å tenke på han❤️ Uansett så elsker jeg de begge like mye som universet er stort ❤️